Ένα μεγάλο δώρο μας κάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο. Προσφέρουν εντελώς δωρεάν τέσσερα ξεχωριστά βιβλία που ακούγονται ή αλλιώς audio books. Βιβλία γραμμένα από την πένα δημοφιλών συγγραφέων σε μια αφήγηση-ερμηνεία των ίδιων των δημιουργών τους, η οποία υπόσχεται να μεταβάλει την επαφή με τη λογοτεχνία σε μια διαφορετική και εντελώς ξεχωριστή εμπειρία, και παράλληλα έχει και αρχειακή αξία. Τα audio book δίνουν επίσης την ευκαιρία σε άτομα με προβλήματα όρασης να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους ασχολία, το διάβασμα.

Εμείς επιλέξαμε την πολυαγαπημένη μας, που μας άφησε πρόσφατα, Άλκη Ζέη για ν’ ακούσουμε με την φωνή της να μας αφηγείται την ιστορία των πρώτων είκοσι πέντε χρόνων της ζωής της, τα οποία διαμόρφωσαν τη μετέπειτα πορεία της, ζωντανεύοντας έτσι μια ολόκληρη εποχή.

Μπορείτε επίσης ν’ ακούσετε:

Το Πανδαιμόνιο του Κώστα Ακρίβου, ένα μυθιστόρημα που έκανε αίσθηση και συγκρίθηκε με την Πάπισσα Ιωάννα του Ροΐδη και Το όνομα του ρόδου του Ουμπέρτο Έκο.

Το Απόψε δεν έχουμε φίλους της Σοφίας Νικολαΐδου, ένα βραβευμένο μυθιστόρημα για τρεις γενιές Ελλήνων που προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους, την ώρα που η Ιστορία δείχνει τα δόντια της.

Το βιβλίο Η καλοσύνη των ξένων του Πέτρου Τατσόπουλου, στο οποίο ο καταξιωμένος συγγραφέας ανατέμνει την ιστορία της υιοθεσίας του. Ένα βιβλίο με γενναίες δόσεις χιούμορ και άλλες τόσες κυνισμού που, κατά γενική ομολογία, διαβάζεται απνευστί.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Art